august 26, 2023

Electrocasnice de calitate pentru casă în Moldova se cumpără de la noi

Atunci când în casă este cald și curat, este plăcut atât pentru adulți, cât și pentru copii. Electrocasnicele de calitate joacă un rol important în asigurarea confortului în casă.

Aspiratoare manuale pentru curățenie

Doriți ca locuința dvs. să fie curată, dar nu vreți să scoateți un aspirator voluminos din colț pentru fiecare fir de praf? Aspiratoarele portabile practice și ușoare – ajutoare indispensabile în curățenia zilnică – vin în ajutor. În magazinele online de tehnică ieftină de calitate puteți cumpăra aspiratoare portabile care funcționează atât de la rețeaua electrică, cât și pe acumulator. Un astfel de aspirator poate fi luat cu dvs. într-o călătorie sau poate fi folosit pentru a curăța interiorul mașinii.

Printre avantajele aspiratoarelor portabile menționăm următoarele:

 • Depozitare comodă.
  Puteți pune aspiratorul pe noptieră sau îl puteți depozita în portbagajul mașinii;
 • Gata de utilizare.
  Aspiratorul nu trebuie să fie asamblat înainte de fiecare curățenie;
 • Ușor și simplu de utilizat.
  O persoană în vârstă sau un copil nu va întâmpina dificultăți în efectuarea curățeniei; 
 • Nivel redus de zgomot în timpul funcționării;
 • Curățenie de înaltă calitate. Aspiratorul va ajunge în cele mai greu accesibile locuri, va curăța praful din sertare, crăpăturile dintre plinte, pliurile mobilei și ale scaunelor de mașină, tastatura PC-ului, va aduna praful de pe lămpi și pervazurile ferestrelor și pânzele de păianjen de pe pereți. Dacă alegeți un model care poate colecta lichide, vă puteți ocupa cu ușurință de cafeaua vărsată sau chiar de lapte cu ajutorul aspiratorului.

Radiatoare ceramice în Moldova

În sezonul rece vă doriți ca locuința dvs. să fie caldă și confortabilă. Radiatoarele ceramice vă vor ajuta să încălziți rapid aerul din încăpere și să mențineți temperatura la un nivel confortabil. În Chișinău puteți cumpăra atât mini radiatoare compacte pentru camere mici, cât și modele mai performante.

Termostatele încorporate vă permit să setați modul de funcționare pentru a obține o temperatură confortabilă și pentru a economisi costurile de energie. Radiatoarele moderne sunt echipate cu un sistem de protecție împotriva supraîncălzirii care prelungește durata de viață a aparatului și asigură o funcționare fără riscuri.

Electrocasnicele noastre accesibile și de calitate din Moldova vă vor ajuta să creați o casă confortabilă și să păstrați curățenia fără eforturi suplimentare.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes