august 26, 2023

Îngrijirea personală acasă: mașini de tuns, plăci de îndreptat părul și uscătoare pentru păr

Puteți arăta elegant fără vizite frecvente la coafor. Uscătoare de păr, ondulatoare, mașini de tuns, plăci de îndreptat părul, aparate de tuns – datorită acestor aparate electrice ieftine de înaltă calitate, aranjarea părului este mai ușoară ca niciodată.

Uscător pentru păr 5 în 1

De mult timp, uscătoarele de păr sunt mai mult decât o simplă uscare a părului. Datorită accesoriilor detașabile, uscătoarele de păr multifuncționale 5 în 1 vă permit să dați volum, să vă ondulați și să vă îndreptați părul. Duzele concentratoare înguste ajută la menținerea unui păr sănătos și la evitarea uscării excesive.

Un uscător de păr cu o putere de până la 2000 W este perfect pentru a fi folosit acasă. Modelele mai puternice sunt folosite în saloanele de coafură profesionale.

Ondulator și placă 2 în 1

Păr drept, bucle îndrăznețe sau bucle ușoare și romantice? Dacă vă cumpărați un ondulator-placă ceramică 2 în 1 în Chișinău, puteți alterna ținutele în funcție de garderoba și starea de spirit. Ondulatorul-placa vă permite cu ușurință să subliniați o tunsoare reliefată, să îndreptați șuvițele rebele, să dați volum de la rădăcină.

Încălzirea treptată protejează părul împotriva traumatizării atunci când este expus la temperaturi ridicate.

Mașină de tuns

Este ușor să tundeți părul acasă cu ajutorul unei mașini de tuns. Astăzi, în Moldova, puteți cumpăra mașini de tuns clasice care funcționează de la rețeaua electrică sau puteți alege una autonomă, astfel încât să vă puteți tunde singuri și să nu depindeți de lungimea cablului. Accesoriile din plastic sunt ușor de schimbat și de spălat.

Rețineți că mașinile de tuns nu sunt potrivite pentru mustață și barbă. Părul de pe față este mai aspru, iar lamele aparatului se vor toci rapid dacă sunt folosite frecvent pentru a tunde barba sau mustața.

Trimmer

Trimmerul este ideal pentru îngrijirea bărbii și a mustății și pentru îndepărtarea părului nedorit. Accesoriile speciale vă vor ajuta să dați bărbii sau mustății un contur clar și să vă ocupați de părul din nas și urechi. De asemenea, puteți folosi un trimmer pentru a face un contur după o tunsoare obișnuită și pentru a-l decora cu elemente complexe.

Prin achiziționarea electrocasnicilor ieftine de înaltă calitate în Moldova, veți obține o oportunitate de a vă face viața mai confortabilă.

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes